Premixuri si blenduri - Lesaffre
29
page-template-default,page,page-id-29,page-child,parent-pageid-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Premixuri si blenduri

Un blend este un concept care combina reologia, fermentatia si gustul intr-un singur produs. Blendul are avantajul ca poate fi adaugat direct in faina, fara a se mai adauga si alte ingrediente auxiliare, cu exceptia apei, rezultand astfel un aluat complet, gata de prelucrare.

Premixurile de panificatie

Un premix pentru panificatie este o combinatie de ingrediente reologice (amelioratori), componente de gust (maia) si fainuri sau ingrediente functionale (ex: faina integrala, seminte), care fac posibila obtinerea unei anumite specialitati (ex: paine cu seminte). Dozajul poate varia intre 5% si 60% din cantitatea totala de ingrediente utilizate in reteta (cu exceptia drojdiei si a apei).

Inventis Cozonac

Premix de patiserie, destinat obtinerii produselor din aluat dulce (cozonaci, cornuri, batoane), conferind acestora prospetime indelungata si aroma deosebita.

Inventis Cozonac Lemon

Premix de patiserie, destinat obtinerii produselor din aluat dulce (cozonaci, cornuri, batoane), conferind acestora prospetime indelungata si aroma deosebita.

Inventis PanGusto Seminte

Premix de panificatie, economic si complex, creat pentru obtinerea specialitatilor de panificatie cu seminte si/sau diverse fainuri.

Inventis PanGusto Secara

Premix de panificatie, economic si complex, creat pentru obtinerea specialitatilor de panificatie cu secara.

Negropan

Premix pentru diverse tipuri de specialitati de panificatie.

Negropan poate fi utilizat la specialitati de panificatie, cum ar fi painea neagra sau cea provenita dintr-un amestec de grau si secara.

Negropan are urmatoarele avantaje :
– Îmbunatateste volumul painii
– Permite o crestere a hidratarii fainii
– Contribuie la prospetimea painii (pana la 6 zile)
– Protejeaza painea de boala intinderii (Bacillus mesentericus)

Inventis 4 Seminte

Premix de panificatie complex, bogat in seminte, creat pentru obtinerea specialitatilor de panificatie cu seminte.

Inventis PanRustik

Premix pentru panificatie pentru specialitati de paine, cu gust ce ofera gust intens si produse finite diversificate.

Blenduri


Un blend este un concept care combina reologia, fermentatia si gustul intr-un singur produs. Blend-ul are avantajul ca poate fi adaugat direct in faina, fara a se mai adauga si alte ingrediente auxiliare, cu exceptia apei, rezultand astfel un aluat complet, gata de prelucrare.

Inventis Trad’i Blend

Contine drojdie instant premium, pentru o fermentatie optima, ingrediente cu efecte specifice pentru imbunatatirea caracteristicilor aluatului si maiele selectate, pentru un gust deosebit, adica trei efecte cu un singur produs.

Datorita aromelor provenite din maiele, Inventis Trad’i Blend ofera gust intens si produse finite diversificate.