Lesaffre ▷ Analiza senzoriala • Gust si textura
500
page-template-default,page,page-id-500,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Analiza senzoriala

Pionier in interpretarea limbajului painii, Baking Center™ a creat Centrul de analiza senzoriala, echipat cu un laborator pentru evaluare senzoriala si cu instrumente analitice, disponibile pentru clientii nostri. Cu sprijinul a douapaneluri de experti,in gust si in textura, unitatiile Baking Center™ ajuta clientii la:

  • dezvoltarea de noi produse direct cu echipa tehnica
  • dezvoltarea unui produs aproape identic cu un produs target
  • pozitionarea produsului propriu, in comparatie cu produsele concurente, pe aceeasi piata
  • oferirea de feed-back cu privire la caracteristicile privind gustul si textura produselor dumneavoastra