Cariere - Lesaffre
40
page-template-default,page,page-id-40,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cariere

cariere Lesaffre

Afacerea de familie Lesaffre s-a constituit pe baza unor idei si valori solid fundamentate precum: pragmatism, simplitate si proximitate pentru oameni. Aceste valori,sustinute de o adevarata cultura antreprenoriala, au permis o dezvoltarea internationala bazata pe initiativa, spirit de echipa, deschidere fata de nou.

A face parte din Grupul Lesaffre inseamna a intra intr-un grup international dinamic. In cadrul companiei, facem totul posibil pentru dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor nostri.

Experienta noastra industriala a fost construita de-a lungul anilor datorita muncii in echipa, realizata de oameni pasionati. Pentru Lesaffre, mentinerea acestei pasiuni se realizeaza, in principal, prin atentia constanta catre angajati si asigurarea ca acestia raman parteneri cheie in cadrul organizatiei.
Acesti oameni, care reprezinta compania noastra, sunt liberi in a propune si implementa dezvoltari de produse si servicii in regiunile lor de piata.

Datorita organizarii sub forma de filiale in intreaga lume, compania a reusit sa creasca continuu. Grupul incurajeaza activ transversalitatea si schimburile de experienta intre filiale.
Profesionalismul nostru, viziunea pe termen lung, calitatea produselor si activitatilor noaste sunt elemente care contribuie la consolidarea relatiilor cu angajatii si clientii nostri.

Alatura-te echipei Lesaffre: trimite CV-ul tau pe adresa oficiala a firmei: office.lro@lesaffre.com.