" />
Lesaffre Romania - Lesaffre
11
page-template-default,page,page-id-11,page-child,parent-pageid-9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Lesaffre Romania

Aliniindu-se la standardele impuse international, Lesaffre Romania proiecteaza, produce si comercializeaza solutii privind panificatia, nutritia si sanatatea, implicandu-se in mod activ in stabilirea standardelor globale pentru drojdie si alte produse de fermentatie.

Succesul Grupului Lesaffre se datoreaza inovatiilor sale tehnice, stapanirii temenice a cunostintelor si capacitatii de a veni cu solutii personalizate. Abilitatea Grupului de a anticipa nevoile clientilor, de a intelege asteptarile acestora si de a oferi produse de calitate a condus la parteneriate ferme cu producatorii si cu publicul larg .

Harta lesaffre

Domeniile noastre de activitate

drojdie si panificatie

Drojdie si panificatie

Lesaffre este specialist in procesul de fermentare si proiecteaza si ofera solutii pentru industria de panificatie, garantand un produs finit de inalta calitate si servicii de inalta performanta.
Lesaffre ofera o gama larga de drojdii care este adaptata intotdeauna la nevoile utilizatorilor profesionisti, la fel ca si ingredinetele si amelioratorii care sunt in conformitate cu tendintele de consum aflate in continua schimbare.
Grupul foloseste multe aplicatii complexe de panificatie, iar acestea sunt adaptate la nevoile geografice locale.

Panificatie

Nutritie, sanatate si produse pentru gust

Afacerea de baza a companiei Lesaffre este productia de drojdie pentru hrana umana si animala.
Lesaffre vine in intampinarea nevoilor specifice industriei alimentare si farmaceutice prin folosirea cunostintelor legate de drojdia pentru panificatie.

Grupul ofera:

Produse obtinute prin fermentatie si bioconversie, utilizate pentru proprietatile lor nutritive si aromatice,

Servicii de productie pentru organizatii din industria farmaceutica si alimentara

fermentatie

Fermentatie

Pentru Lesaffre, satisfacerea nevoilor exacte ale fiecarui producator comercial are legatura si cu alegerea tipului potrivit de drojdie, pentru a obtine calitatea si caracteristicile dorite pentru procesul de fermentatie alcoolica. Produsele si serviciile oferite de centrul Lesaffre sunt impartite in trei linii de produse care satisfac nevoile clientilor: drojdie de bere, drojdie si produse de drojdie pentru vinuri, bauturi spirtoase si pentru bauturi fermentate si drojdie pentru combustibilul etanol.

Istoric Lesaffre

Ce altceva sustinem si reprezentam

Cercetare si inovatie

Cercetare panificatie

Standarde de calitate

Produse panificatie

Politica de mediu

Mediu