Lesaffre Romania - Gama de amelioratori de panificatie MAGIMIX
547
page-template-default,page,page-id-547,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Megamix

Magimix

Amelioratori de panificatie pentru reologie

Magimix Negropan MR

Magimix Negropan MR este un ameliorator de panificatie premium, destinat fainurilor puternice. Imbunatateste caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) si prelucrabilitatea aluatului.

 

Magimix Negropan Xpress

Magimix Negropan Xpress este un ameliorator de panificatie, destinat fainurilor puternice. Imbunatateste caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) si prelucrabilitatea aluatului.

 

Magimix Negropan MR New

Magimix Negropan MR New este un ameliorator de panificatie eficient si economic, destinat fainurilor puternice. Îmbunatateste caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) si prelucrabilitatea aluatului.

 

Magimix Magimix Xtra

Ameliorator de panificatie, destinat fainurilor puternice si medii spre puternice (deformari medii-mici). Prin continutul sau,functioneaza optim atat in procesele directe cat si in cele indirecte. Poate fi folosit pe toate gramajele de specialitati de panificatie.

 

Magimix Optimo

Ameliorator de panificatie, universal, enzimatic, destinat fainurilor medii si puternice. Imbunatateste caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) si prezinta avantajul ca nu contine emulsifianti.

 

Magimix Medio 

Ameliorator de panificație, universal, enzimatic, destinat făinurilor medii si puternice. Îmbunătățește caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) și prezintă avantajul că nu conține emulsifianti.

 

Magimix Rosu

Ameliorator de panificatie eficient pentru fainuri medii si slabe, provenite din grau intepat de plosnita (Eurygaster) si din grau incoltit. Aluaturile rezultate devin usor de prelucrat si tolerante pe flux, iar produsul finit va avea un volum specific bun, cu o structura a miezului corespunzatoare si coaja crocanta.

 

Magimix Volplus

Complex enzimatic, destinat fainurilor medii si puternice. Imbunatateste caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) si contribuie la relaxarea aluatului.

 

Magimix Bonopan

Formula complexa, enzimatica, destinata fainurilor medii si puternice. Imbunatateste caracteristicile reologice ale fainurilor cu gluten putin si puternic, acolo unde apare si fenomenul de strangere la cuptor.

Amelioratori de panificatie pentru prospetime

Magimix PanSoft

Formula complexa, concentrata, pentru volum si prospetime, creata pentru produse ambalate si neambalate.

 

Magimix PanSoft Plus

Formula complexa, enzimatica, creata pentru imbunatatirea prospetimii produselor finite ambalate.

 

Magimix Fresh

Formulă complexă, creată pentru îmbunătățirea prospețimii produselor finite ambalate. Acest produs amelioreaza doar prospețimea produsului și nu exclude folosirea amelioratorilor reologici.

Amelioratori pentru aluaturi congelate

Magimix Pastry

Ameliorator de panificație si patiserie, recomandat pentru toate specialitățile (baghete, chifle, blat pizza, aluaturi laminate, etc), care trec sau nu printr-un proces de congelare.