Amelioratori de panificatie pentru reologie
Magimix Negropan MR
Magimix Negropan MR este un ameliorator de panificatie premium, destinat fainurilor puternice. Imbunatateste caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) si prelucrabilitatea aluatului.
Magimix Negropan Xpress
Magimix Negropan Xpress este un ameliorator de panificatie, destinat fainurilor puternice. Imbunatateste caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) si prelucrabilitatea aluatului.
Magimix Negropan MR New
Magimix Negropan MR New este un ameliorator de panificatie eficient si economic, destinat fainurilor puternice. Îmbunatateste caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) si prelucrabilitatea aluatului.
Magimix Magimix Xtra
Ameliorator de panificatie, destinat fainurilor puternice si medii spre puternice (deformari medii-mici). Prin continutul sau,functioneaza optim atat in procesele directe cat si in cele indirecte. Poate fi folosit pe toate gramajele de specialitati de panificatie.
Magimix Optimo
Ameliorator de panificatie, universal, enzimatic, destinat fainurilor medii si puternice. Imbunatateste caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) si prezinta avantajul ca nu contine emulsifianti.
Magimix Medio
Ameliorator de panificație, universal, enzimatic, destinat făinurilor medii si puternice. Îmbunătățește caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) și prezintă avantajul că nu conține emulsifianti.
Magimix Volplus
Complex enzimatic, destinat fainurilor medii si puternice. Imbunatateste caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii) si contribuie la relaxarea aluatului.
Magimix Bonopan
Formula complexa, enzimatica, destinata fainurilor medii si puternice. Imbunatateste caracteristicile reologice ale fainurilor cu gluten putin si puternic, acolo unde apare si fenomenul de strangere la cuptor.