Creme de Levain
Maia lichida activa, gata de folosit, ce contine microorganisme vii, cu putere de crestere si viabilitate garantate pe toata durata folosirii. Produs obtinut din fainuri organice.
Prin folosirea acestui produs, producatorul are dreptul de a denumi produsul “Paine Traditionala Frantuzeasca”, intrucat Livendo respecta reglementarile date in Décret Pain (93-1074, art. 5).
Tekuta Ritesa
Maia acida lichida inactiva, pentru specialitati de panificatie, pe baza de faina de secara.
Secara Natura
Maia pasta dezactivata, din fana de secara, ce da produsului finit aroma si gust de paine traditionala. Maiaua rezulta in urma unui proces controlat de fermentatie, cu bacterii specifice maielelor.
Kontinol
Maia acida lichida inactiva din fana de secara, folosita ca agent de acidifiere a aluaturilor.
Folosirea acestui produs, aduce urmatoarele avantaje:
- Ofera gust si aciditate painii;
- Imbunatateste calitatile reologice ale aluatului;
- Ofera protectie impotriva contaminarilor microbiologice (ex: B. Mesentericus).