Lesaffre ▷ Catalog produse de panificatie
487
page-template-default,page,page-id-487,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Produse


Lesaffre este unul dintre principalii producatori si distribuitori din lume de drojdie de paine si alte produse de panificatie.

Datorita parteneriatelor stranse cu clienti si parteneri globali, angajatii Lesaffre lucreaza cu devotament pentru ca in fiecare zi sa asigure solutii de hrana si sa protejeze planeta. Astfel, zilnic:

  • Proiectam si dezvoltam impreuna cu toti clientii nostri o gama diversa de produse sanatoase special create pentru oameni si servicii dedicate performantei in industria panificatiei;
  • Dezvoltam noi metode de imbunatatirea a calitatii alimentelor in beneficiul sanatatii oamenilor de pretutindeni;
  • Conducem afacerea noastra cu respect si recunostinta pentru planeta noastra, conform devizei „ Acolo unde exista vointa, exista si o cale”.


Odata cu dezvoltarea companiei in anul 1853, Lesaffre a reusit sa inoveze constant in spectrul produselor de panificatie si a impartit acest succes cu toti partenerii si clientii sai, intelegand potentialul extraordinar al drojdiilor si produselor naturale care au ca liant drojdiile.

Produsele noastre sunt bune ca painea calda

Prin catalogul de prezentare a produselor Lesaffre am dezvoltat categorii unice de produse dezvoltate de oameni pentru oameni.

Punem intotdeauna accentul pe calitatea si sanatatea acestora si pe solutii sustenabile de fabricare, din respect pentru natura umana si cea inconjuratoare. In catalogul nostru gasiti:

Drojdii

Drojdii

Amelioratori de panificatie

Amelioratori de panificatie

Premixuri si blenduri

Premixuri si blenduri

Produse pentru gust

Produse pentru gust

Lesaffre dezvolta noi metode si solutii la problemele majore ale secolului XXI referitoare la sanatate, nutritie, mediu, energie si multe altele.

Astfel, compania evidentiaza noi avantaje ale abordarilor necesare pentru solutionarea provocarilor cu care se confrunta industriasii, precum sanatatea, bunastarea si placerea consumatorilor planetei. Mai multe informatii despre serviciile Lesaffre gasesti aici.