Lesaffre - Drojdie uscata Saf Instant, 30-40% mai multa putere fermentatie
553
page-template-default,page,page-id-553,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Saf Instant

Drojdia uscata instant

Lesaffre adapteaza si perfectioneaza in mod constant solutii legate de drojdie pentru a tine pasul cu schimbarile privind metodele de panificatie.
In consecinta, in 1973 Lesaffre a lansat drojdia uscata instant care elimina nevoia de a rehidrata drojdia uscata activa si, in acelasi timp, asigura o putere de fermentatie cu 30-40% mai mare. Este identica cu drojdia comprimata, desi are o masa de 3-4 ori mai mica si ofera aceeasi usurinta in utilizare.
Drojdia instant permite distributia rapida in aluat. Aceasta drojdie poate fi adaugata direct in compozitie prin amestecare cu faina sau prin presararea deasupra aluatului in timpul malaxarii.
Are forma unor taitei minusculi ambalati in plicuri de 125 si 500 g sau in pachete bag-in-box de 10 kg sau mai mult. Pachetelecu atmosfera protectoare sau vidate garanteaza stabilitatea produsului la temperatura mediului ambiant, pana la expirarea termenului de valabilitate. Plicurile de 7-11 g sunt de asemenea disponibile pentrul uzul domestic.

Saf-Instant este o drojdie destinata uzului industrial, cu un termen de valabilitate foarte mare, ce nu necesita pastrare in frigider.

Saf instant

Saf – Instant